Knutselbundels

Knutselbundels

Online speelgoedwinkel Kiddeaus wilde graag meer aandacht schenken aan knutselspullen voor kinderen. Daarom bedacht Designly een nieuw product: een knutselpakket met alle benodigde knutselspullen, genaamd ‘Knutselbundel’.

Naast het concept en de naam, heeft Designly ook het ontwerp verzorgd van de knutselplaten die als basis dienen voor de Knutselbundels. Voor ieder wat wils met keuze uit een eenhoornmasker, een dino die echt kan blijven staan en twee kijkdozen met de thema’s ‘onderwater’ en ‘speeltuin’.

Om de nieuwe producten mooi weer te kunnen geven in de webshop van Kiddeaus, heeft Designly ook de productfotografie verzorgd.

Bekijk de Knutselbundels bij Kiddeaus
Het logo van Kiddeaus is eerder ontworpen door Cosmeau. De figuren uit het logo zijn als basis genomen voor de in de Knutselbundel Speeltuin geïllustreerde poppetjes.

Naar aanleiding van de succesvolle productontwikkeling van de Knutselbundels, heeft Designly ook een aantal uitingen in de bestaande huisstijl verzorgd: mailhandtekening, basisopzet nieuwsbrief en social media uitingen basisopzetten.

Voor social media kanalen heeft Designly een aantal korte clips gemaakt die ingezet kunnen worden in diverse uitsnede (t.b.v. reels, stories, Insta-posts, etc.). De producten die voorkomen in deze korte clips, hebben ook voor de fotocameralens gestaan. Hiermee heeft Designly unieke productfotografie voor speelgoedwinkel Kiddeaus verzorgd.

Bekijk de reel van Kiddeaus

Project

Productontwikkeling

Klant

Kiddeaus

Werkzaamheden

 conceptontwikkeling
 illustratie
 vormgeven knutselplaten
 productfotografie
 doorvoeren huisstijl in online uitingen

Productontwikkeling en -fotografie Knutselbundels

Productfotografie voor de webshop

Vind je dit mooi gemaakt?
Designly maakt ook voor jouw bedrijf graag mooie dingen!

Laat weten wat je nodig hebt!